Λάθος στην άμυνα της Σαουδικής Αραβίας, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα το εκμεταλλευτεί, θα κλέψει τη μπάλα και θα πετύχει το πρώτο του τέρμα σε παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Σαουδική Αραβία πάλεψε αλλά η Πολωνία δεν αστειεύτηκε. Από τραγικό λάθος του Αλ Μαλκί λίγο έξω από την περιοχή, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κλέβει και εκτελεί τον Αλοβαΐς.

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο του γκολ σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν κρατήθηκε και ξέσπασε κλάματα. Ο «Λέβα» κουβαλούσε «βαρύ φορτίο» και ήταν η ευκαιρία του να το ξεφορτωθεί…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! φ