Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία συνεχίζει να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς, ενώ το Ιράν προσπέρασε ΗΠΑ και Ουαλία.

Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε μεγαλύτερο θέαμα ανάμεσα σε Αγγλία και ΗΠΑ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και μοιραία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 0-0. Από την άλλη είχαμε μία μεγάλη νίκη του Ιράν. Οι Πέρσεςδεν παράτησαν το ματς απέναντι στην Ουαλία και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις «καθάρισαν» τη νίκη.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στις αναμετρήσεις μέσα από το Debut.gr
⇒ Ουαλία – Ιράν 0-2

Με ακόμη μία έκπληξη, συνεχίσθηκε το Μουντιάλ 2022, καθώς για την 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου, το Ιράν επικράτησε της Ουαλίας με 2-0. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν ο Τσεσμί στο 98ο λεπτό και ο Ρεζαεϊάν τρία λεπτά αργότερα, ενώ πλέον το Ιράν έχει τρεις βαθμούς κι ελπίζει σε πρόκριση, ενώ η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη για τους Ουαλούς, που έχουν μόλις έναν βαθμό. MVP αναδείχτηκε ο Ρουζμπέχ Τσεσμί.

⇒ Αγγλία – ΗΠΑ 0-0

Ούτε… τώρα τα κατάφερε η Αγγλία απέναντιθ στις Η.Π.Α. σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά την ήττα της με 1-0 το 1950 και το ισόπαλο 1-1 το 2010 στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, τα «Τρία Λιοντάρια» έμειναν στο 0-0 με τους Αμερικανούς (και) στο «Al Bayat Stadium» της πόλης Αλ Χορ, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Και βεβαίως δεν «καθάρισαν» ακόμη την υπόθεση πρόκριση στους «16», μολονότι παρέμειναν στην κορυφή του γκρουπ με 4 βαθμούς. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Αμερικανούς μετά το 1-1 με την Ουαλία και πλέον θα παίξουν τα… ρέστα τους στον «τελικό» της 3ης αγωνιστικής με το Ιράν (3 βαθμοί) για μία θέση στα νοκ-άουτ.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

Επόμενη αγωνιστική

Ουαλία – Αγγλία (29/11 – 21:00)

Ιράν – ΗΠΑ (29/11 – 21:00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μουντιάλ Μουντιάλ Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!