Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε ρυθμούς Μουντιάλ αλλά πριν φύγουν για Κατάρ οι δύο... Χουανγκ δοκίμασαν ντόπιες γεύσεις της Ελλάδας.

Για την Ελλάδα και την εμπειρία του να ζεις σε μία χώρα τόσο διαφορετική από την πατρίδα σου μίλησαν στο MEGA Stories οι παίκτες του Ολυμπιακού από τη Νότια ΚορέαΟυί Τζο και Ίνμπομ Χουάνγκ που από φέτος το καλοκαίρι υπέγραψαν στην ομάδα του Πειραιά. Ολυμπιακός

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που αυτή την περίοδο βρίσκονται στο Κατάρ με την εθνική ομάδα της χώρας τους για το Μουντιάλ 2022, μίλησαν για την πατρίδα τους, για αυτά που τους έχουν κάνει θετική εντύπωση από την διαμονή τους στην Ελλάδα, ενώ στο τέλος δοκιμάσουν για πρώτη φορά πατσά, μαγειρίτσα και ντολμαδάκια, με την κάμερα να καταγράφει τις αντιδράσεις τους. Ολυμπιακός

Οι Νοτιοκορεάτες παίχτες του Ολυμπιακού έκριναν ως καλύτερο φαγητό τον πατσά σε σχέση με τη μαγειρίτσα. Μάλιστα, εκτίμησαν ότι το μπούκοβο δεν είναι το πιο καυτερό μπαχαρικό που έχουν δοκιμάσει.

Τα ντολμαδάκια επίσης πήραν καλή κριτική.

Παράλληλα, και οι δύο παραδέχτηκαν ότι έχουν φέρει μαζί τους φαγητό από τη Νότια Κορέα.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είπε, επίσης, ότι είναι «μαγικά στην Ελλάδα» με τον Ουί Τζο Χουάνγκ να προσθέτει «η Αθήνα τώρα είναι το σπίτι μου, το ένιωσα από την πρώτη στιγμή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...