Ο Ροντινέι ενδιαφέρει τον Μίτσελ για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ακόμη ένα όνομα στο μεταγραφικό προσκήνιο των Πειραιωτών, στους οποίους προτάθηκε κι εξετάζεται ο 30χρονος δεξιός μπακ Ροντινέι, ο οποίος βρισκόταν στην προεπιλογή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ (δεν μπήκε τελικά στην αποστολή).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση δεξιού μπακ, από τη στιγμή που ο Σίμε Βρσάλικο αποχώρησε από την ομάδα και ο Γκονζάλο Άβιλα φαίνεται να μένει πίσω στην «ιεραρχία», με τον Θανάση Ανδρούτσο και τον Μάριο Βρουσάι να τον προσπερνούν. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ιδανικά ο Μίτσελ θα ήθελε να έχει τον Ροντινέι ακόμα και στην προετοιμασία της Ισπανίας.

Για τον παίκτη ενδιαφέρονται και βραζιλιάνικοι σύλλογοι, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη να ενδιαφέρεται έντονα για την περίπτωσή του.

Πρόσφατα η Φλαμένγκο του έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά ο ποδοσφαιριστής θέλει να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Βραζιλίας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!