Η Ιαπωνία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο φετινό Μουντιάλ κόντρα στη Γερμανία και οι κάτοικοι του Τόκιο το πανηγύρισαν έξαλλα.

Μία νίκη στο Μουντιάλ είναι πάρα πολύ σημαντική. Μία νίκη στο Μουντιάλ επί της Γερμανίας, όμως, είναι κάτι περισσότερο από σημαντική. Είναι τεράστια. Είναι σχεδόν απίστευτη. Ειδικά όταν αυτή τη νίκη την πετυχαίνει μία θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα. 

Αυτό το ξέρει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Και φυσικά το ξέρουν και οι Ιάπωνες. Η ομάδα της Ασίας πραγματοποίησε τη δεύτερη μεγαλύτερη έκπληξη στο Μουντιάλ ως τώρα και όπως ήταν αναμενόμενο, πίσω στην Ιαπωνία, όλοι το πανηγύρισαν δεόντως.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει Ιάπωνες να βρίσκονται στους δρόμους του Τόκιο και να πανηγυρίζουν ξέφρενα τη νίκη της ομάδας τους.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral από τους πανηγυρισμούς των Ιαπώνων στο Τόκιο μετά τη νίκη επί της Γερμανίας στο Μουντιάλ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!