Μουντιάλ 2022: Βραζιλία και Ελβετία ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο - Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι την επόμενη αγωνιστική.

Με το δεξί ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ του Κατάρ η Ελβετία και η Βραζιλία. Στο πρώτο ματς της ημέρας οι Ελβετοί λύγισαν το Καμερούν με 1-0 ενώ η Βραζιλία νίκησε με 2-0 τη Σερβία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ριτσάρλισον. Ο επιθετικός της Τότεναμ σκόραρε και τα δυο γκολ της Σελεσάο, με το δεύτερο μάλιστα να το πετυχαίνει με ένα φανταστικό γυριστό σουτ.

Ας δούμε αναλυτικά τι συνέβη στις αναμετρήσεις μέσα από το Debut.gr
⇒ Ελβετία – Καμερούν 1-0

Η Ελβετία άρχισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο Μουντιάλ 2022, καθώς στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου, επικράτησε με 1-0 του Καμερούν. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα, σημείωσε ο Μπρεέλ Εμπολό στο 48ο λεπτό. Ο Ζόμερ αναδείχτηκε MVP της αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά η διαφορά ήταν πως η Ελβετία στο δικό της καλό διάστημα βρήκε το γκολ, σε αντίθεση με το Καμερούν που δεν αξιοποίησε τις δικές του καλές στιγμής.

Οι Ελβετοί στο επόμενο παιχνίδι τους θα παίξουν απέναντι στη Βραζιλία (28/11, 18.00) και την τρίτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία (02/12, 21.00). Το Καμερούν από την άλλη στη δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζει τη Σερβία (28/11, 12:00), ενώ κλείνει τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων απέναντι στη Βραζιλία (02/12, 21.00).

⇒ Βραζιλία – Σερβία 2-0

Με εκπληκτική απόδοση στο β΄ ημίχρονο και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρισάρλισον, η Βραζιλία νίκησε 2-0 τη Σερβία σε αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομίλων στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο άσος της Τότεναμ σκόραρε στο 62ο και το 73ο λεπτό και η «Σελεσάο» ανέβηκε στην κορυφή του 7ου ομίλου, μαζί με την Ελβετία, αφήνοντας πίσω τη Σερβία και το Καμερούν.

Πολύ κακό θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες στο α΄ ημίχρονο, ίσως το χειρότερο ποιοτικά απ΄όσα έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα στο Κατάρ. Η Σερβία παρουσιάστηκε άψογη στην ανασταλτική της λειτουργία, παρασύροντας τη «Σελεσάο» στο δικό της ρυθμό.

Η παρουσία του Μίτροβιτς στην επίθεση ανάγκαζε τους Βραζιλιάνους να είναι κι αυτοί ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα και όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να… απογοητευτούν οι 80.000 φίλαθλοι που γέμισαν το γήπεδο της Λουσάιλ, όπου θα διεξαχθεί και ο τελικός της διοργάνωσης.

Μία και μοναδική αξιόλογη φάση καταγράφεται στα πρώτα 45΄ λεπτά, όταν ο Βινίσιους προσπάθησε να αξιοποιήσει το λάθος του Μιλένκοβιτς, αλλά διόρθωσε ο ίδιος ο αμυντικός της Φιορεντίνα.

Όμως τα πάντα άλλαξαν με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου. Η Βραζιλία εξαπέλυσε επίθεση… κατά κύματα και πήρε μία μεγάλη νίκη.

Η βαθμολογία

Standings provided by Sofascore

Επόμενη αγωνιστική

Καμερούν – Σερβία (28/11 – 12:00)

Βραζιλία – Ελβετία (28/11 – 18:00)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Μουντιάλ Μουντιάλ Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!