Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο Σαουδαράβων όπως αναφέρει ο πρίγκιπας της χώρας.

Η βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια ιδιωτικών κεφαλαίων της χώρας να διεκδικήσουν την αγορά των μετοχών της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο φημισμένες αγγλικές ομάδες είναι σε συζητήσεις για την αλλαγή της ιδιοκτησίας τους. Καιι μετά από τη Νιούκαστλ, επιχειρηματικές κοινοπραξίες της χώρας διεκδικούν την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών τους. 

Ο πρίγκιπας Αμπντουλαζίζ μπιν Τούρκι Αλ Φαϊζάλ, που κατέχει τη θέση του υπουργού αθλητισμού στη Σαουδική Αραβία, μίλησε στο “BBC Sport” για το θέμα. Μάλιστα, τόνισε πως θα ήταν χαρά για όλη τη χώρα να αγοραστούν δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: Λίβερπουλ

«Δεν μπορώ να μιλήσω για σχέδια του ιδιωτικού τομέα, αλλά σίγουρα μπορώ να πω πως η Σαουδική Αραβία θα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένη αν κεφάλαια της χώρας επενδυθούν σε αυτές τις ομάδες, καθώς είναι γνωστό το πάθος μας για το ποδόσφαιρο. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι το πιο δημοφιλές στη χώρας μας. Θα ήταν μεγάλη χαρά αν επιχειρηματίες μας αγόραζαν τόσο μεγάλες ομάδες. Σίγουρα στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!