Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία και έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα και δήλωσε πόσο περήφανος είναι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε τη χαρά του για το γκολ που σημείωσε στον αγώνα με την Γκάνα, όντας πλέον ο μοναδικός παίκτης στην Ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που έχει βρει δίκτυα σε 5 σερί διοργανώσεις.

«Είμαι πολύ περήφανος. Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή, στο 5ο μου Παγκόσμιο Κύπελλο» τόνισε αρχικά ο 38χρονος σούπερ σταρ σε μία σύντομη συνομιλία με τους Πορτογάλους ρεπόρτερ μετά τον αγώνα και πρόσθεσε: «Νικήσαμε. Ξεκινήσαμε τη διοργάνωση με το… καλό πόδι. Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη, διότι όπως ξέρουμε σε αυτές τις διοργανώσεις το πρώτο ματς είναι πάντα πολύ σημαντικό».

Ερωτηθείς για το «διαζύγιό» του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο CR7 απέφυγε να τοποθετηθεί με μία ωραία… ντρίμπλα. «Το μόνο που έχει αξία αυτή τη στιγμή είναι η νίκη της Πορτογαλίας. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία…».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία και έγινε ο πρώτος που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα

Κριστιάνο Ρονάλντο και ιστορικά ρεκόρ πάνε μαζί. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως είναι… αλλεργικός στις συμβατικές εμφανίσεις. Δεν μπορεί παρά να γράφει το όνομά του με κάθε ευκαιρία στις χρυσές σελίδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Αυτή τη φορά, πρόσθεσε το όνομά του σε ένα ακόμα ασύλληπτο ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος και μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Μουντιάλ που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα. 

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Κριστιάνο Ρονάλντο είναι, άλλωστε. Ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα στην πρεμιέρα της εθνικής του ομάδας κόντρα στη Γκάνα και το πανηγύρισε δεόντως. Έτρεξε, και μετά τον καθιερωμένο πανηγυρισμό του, αγκαλιάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Δείτε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο που τον έκανε τον πρώτο και μοναδικό παίκτη που σκοράρει σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα

 

Αναλυτικά τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στα τελικά των Παγκοσμίων Κυπέλλων:

ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΧΩΡΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΚΟΡ ΛΕΠΤΟ/ΕΞΕΛΙΞΗ

  1. 2006 Γερμανία Ιράν 2-0 80’ (2-0, πέν.)
  2. 2010 Ν. Αφρική Ν. Κορέα 7-0 87’ (6-0)
  3. 2014 Βραζιλία Γκάνα 2-1 80’ (2-1)
  4. 2018 Ρωσία Ισπανία 3-3 4’ (1-0)
  5. 2018 Ρωσία Ισπανία 3-3 44’ (2-1)
  6. 2018 Ρωσία Ισπανία 3-3 88’ (3-3)
  7. 2018 Ρωσία Μαρόκο 1-0 4’ (1-0)
  8. 2022 Κατάρ Γκάνα 3-1 65’ (1-0, πέν.)
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!