Ο Ντάνι Άλβες κατακεραύνωσε τον Κιλιάν Εμπαπέ, τονίζοντάς του μεταξύ άλλων πως Μέσι και Νεϊμάρ είναι καλύτεροί του.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι οι συμπαίκτες του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ είναι μεγαλύτεροι παίκτες από αυτόν. Αυτά είπε ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντάνι Άλβες και προέτρεψε τον 23χρονο Γάλλο να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χρόνο μαζί τους.

Τον Σεπτέμβριο, ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, είχε υποτιμήσει τις φήμες για ρήξη μεταξύ του Εμπαπέ και του Νεϊμάρ. Ο Γάλλος παίκτης φάνηκε να εξοργίζει τον Βραζιλιάνο όταν επέλεξε να σουτάρει αντί να του περάσει την μπάλα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στο Champions League.

Ο Γκαλτιέ είπε τον περασμένο μήνα ότι η Παρί άλλαξε το σύστημά της για να δοκιμάσει πώς η επιθετική τριάδα των Μέσι, Εμπαπέ και Νεϊμάρ θα μπορούσε να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά.

Ντάνι Άλβες: «Νεϊμάρ και Μέσι είναι μοναδικοί»

«Ο Εμπαπέ είναι ένα φαινόμενο που ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι όσοι παίζουν μαζί του στην επίθεση είναι μεγαλύτερα φαινόμενα από εκείνον», είπε ο 39χρονος Άλβες μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

«Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι είναι μοναδικοί: βλέπουν και κάνουν πράγματα που κανείς άλλος δεν βλέπει ή δεν μπορεί να κάνει. Ένας μεγάλος παίκτης πρέπει να ξέρει και να καταλάβει με ποιους παίζει, οι συμπαίκτες σου εμπλουτίζουν τις ικανότητές σου».

Ο Άλβες, ο οποίος τώρα παίζει στην Πούμας, είπε ότι ο Εμπαπέ θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το παιχνίδι με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ. «Πρέπει να είσαι έξυπνος… είναι δύο ιδιοφυΐες… Αν τους έδινε την μπάλα ο Μπαπέ, θα έβαζε 150 γκολ», είπε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!