Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τους δικούς του λόγους που είναι ευγνώμων στο Thanksgiving.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αποχή από αγώνες και γιόρτασε με την οικογένειά του το Thanksgiving ή κατά κόσμον Γιορτή των Ευχαριστιών.

Ως είθισται, στην εν λόγω Γιορτή, οι άνθρωποι αναφέρουν τους λόγους για τους οποίους είναι ευγνώμονες στη ζωή τους. Έτσι έκανε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε τον λόγο για τον οποίο είναι ο ίδιος ευγνώμων. Ή μάλλον τους λόγους. Και φυσικά δεν είναι άλλοι από την οικογένειά του. Τη σύζυγό του, Μαράια, και τους δύο γιους του.

«Ευγνώμων», ανέφερε λακωνικά αλλά με ουσία ο Greek Freak στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah (@sincerelyymariah)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!