Ο Ριτσάρλισον απέδειξε ήδη τη σπουδαιότητα του ρόλου του στη Σελεσάο με το απίθανο γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τη Σερβία.

Ο Ριτσάρλισον πήρε από το χέρι τη Βραζιλία και την οδήγησε στη νίκη με 2-0 επί της Σερβίας. Ο αστέρας της Τότεναμ πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση και με δύο προσωπικά του γκολ έδωσε το τρίποντο της νίκης στη «Σελεσάο».

Το 2-0, μάλιστα, το πέτυχε με ένα γκολ πραγματικό αριστούργημα. Από γύρισμα του Βινίσιους, ο επιθετικός της Τότεναμ υποδέχθηκε τη μπάλα με το αριστερό και με εκπληκτικό δεξί βολ πλανέ έγραψε το 2-0.

Δείτε το γκολ… ποίημα που σημείωσε ο Ριτσάρλισον

Δείτε το πρώτο γκολ που είχε σκοράρει και πάλι ο Ριτσάρλισον

Η αποθέωση στον Βραζιλιάνο αστέρα

Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στον πάγκο της Βραζιλίας

Βραζιλία-Σερβία, οι λεπτομέρειες

Διαιτητής: Αλιρεζά Φαγκανί (Ιράν)
Κίτρινες: Πάβλοβιτς, Γκούντελι, Λούκιτς

Οι συνθέσεις:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Ντανίλο, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Πακετά (75΄ Φρεντ), Νεϊμάρ (80΄ Άντονι), Ρισάρλισον (79΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς), Ραφίνια (87΄ Μαρτινέλι), Βινίσιους (75΄ Ροντρίγκο)

ΣΕΡΒΙΑ (Ντάγκαν Στοϊκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Γκούντελι (57΄ Ίλιτς), Ζίβκοβιτς (57΄ Ράντονιτς), Λούκιτς (66΄ Λάζοβιτς), Μλαντένοβιτς (66΄ Βλάχοβιτς), Μίτροβιτς (83΄ Μακσίμοβιτς), Τάντιτς, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!