Ο Γκάβι πραγματοποίησε ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι και ο Λουίς Ενρίκε έπλεξε το εγκώμιο του Ισπανού αστέρα της Μπαρτσελόνα.

Ο 18χρονος Γκάβι, έγινε χθες ο τρίτος νεότερος σκόρερ στην Ιστορία των Μουντιάλ, πετυχαίνοντας το 5ο γκολ της Ισπανίας στο 7-0 επί της Κόστα Ρίκα. Λουίς Ενρίκε

Ο νεαρός άσος το περασμένο καλοκαίρι έγινε και ο νεότερος σκόρερ στα χρονικά της εθνικής Ισπανίας, πετυχαίνοντας γκολ στο 2-2 με την Τσεχία ενώ ήταν 17 και 304 ημερών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «φούρια ρόχας», Λουίς Ενρίκε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του:

«Ο Γκάβι είναι μοναδικός. Μόλις 18 ετών και παίζει λες κι είναι παίκτης με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα. Πιστεύω πως έχει τις δυνατότητες να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου».

Μουντιάλ 2022: Οι Ισπανοί αγκάλιασαν τον Κέιλορ Νάβας μετά το 7-0

Την ποιότητά τους και ως χαρακτήρες απέδειξαν οι παίκτες της Ισπανίας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Κόστα Ρίκα. Μουντιάλ

Οι Ισπανοί διεθνείς δεν στάθηκαν στην εντυπωσιακή εμφάνισή τους και την… υπερηχητική εφτάρα. Αντίθετα, μετά το τέλος του αγώνα, έσπευσαν να αγκαλιάσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Κέιλορ Νάβας και να τον παρηγορήσουν για το… βαρύ σκορ.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την ανθρώπινη πλευρά του ποδοσφαίρου. Φίλοι και μη του αθλήματος αποθέωσαν τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε στα social media για την κίνησή τους αυτή. Μουντιάλ

Δείτε το βίντεο με την αγκαλιά των Ισπανών στον Κέιλορ Νάβας μετά το τέλος του αγώνα και το… βαρύ 7-0 Μουντιάλ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!