Ο Αγιού χάρισε το πλάνο όλου του Μουντιάλ αφού την ώρα που πανηγύριζε το γκολ του, η Γκάνα δεχόταν δεύτερο τέρμα από την Πορτογαλία.

Μουντιάλ χωρίς απρόοπτα γίνεται; Μα, φυσικά, δεν γίνεται. Ίσως η κορυφαία, από θέμα σουρεαλισμού, στιγμή της διοργάνωσης μέχρι τώρα ανήκει στον Αγιού.

Ο Γκανέζος αστέρας πρωταγωνίστησε για την Εθνική ομάδα της χώρας του στο σημερινό ματς με την Πορτογαλία. Αποκορύφωμα ήταν, αν μη τι άλλο, το γκολ του που έφερε το παιχνίδι στα ίσα και «πάγωσε» τους Πορτογάλους. Μουντιάλ

Ωστόσο, το… καλό κομμάτι της υπόθεσης, ήρθε μετά το γκολ του. Ο Αγιού ενθουσιάστηκε όπως ήταν αναμενόμενο και πανηγύρισε το γκολ του δεόντως. Αλλά και για αρκετή ώρα. Και όσο το… παράκανε, η Πορτογαλία εκμεταλλευόταν την αριθμητική της υπεροχή και έβρισκε ξανά δίχτυα, παίρνοντας παράλληλα κεφάλι στο σκορ.

Δείτε εδώ το γκολ του Αγιού που έφερε το παιχνίδι στα ίσα Μουντιάλ

 Μο

Η στιγμή που ο Αγιού πανηγυρίζει και ο Ζοάο Φέλιξ κάνει το 2-1

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!