Μουντιάλ 2022: Η FIFA ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία κατά του Μεξικού ύστερα από φωνές των οπαδών στον αγώνα με την Πολωνία.

Η FIFA ξεκινά πειθαρχική διαδικασία κατά του Μεξικού με αφορμή κάποιες έντονες φωνές των φιλάθλων του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μουντιάλ 

Πιο συγκεκριμένα, η ενέργειά της έχει να κάνει με τις αντιδράσεις των οπαδών της «Ελ Τρι» όταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είδε τον Γκιγιέρμο Οτσόα να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της FIFA:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA κίνησε διαδικασίες κατά της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου του Μεξικού λόγω φωνημάτων από Μεξικανούς οπαδούς κατά τη διάρκεια του αγώνα Μεξικού – Πολωνίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA που διεξήχθη στις 22 Νοεμβρίου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με βάση το άρθρο 13 του Πειθαρχικού Κώδικα της FIFA».

Θυμίζουμε πως η FIFA έχει ξεκίνησε ήδη πειθαρχική διαδικασία και εναντίον του Ισημερινού για ομοφοβικές φωνές από τους οπαδούς του, στον εναρκτήριο αγώνα του Μουντιάλ 2022 εναντίον του Κατάρ, την Κυριακή (20/11).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Μουντιάλ