Η Ιαπωνία για ακόμη μια φορά ότι είναι λαός από... άλλο πλανήτη. Οι παίκτες μετά από τον θρίαμβο απέναντι στη Γερμανία καθάρισαν τα αποδυτήριά τους ενώ το ίδιο έπραξε και ο κόσμος στις κερκίδες.

Πολιτισμό δίδαξε για ακόμα μία φορά η Ιαπωνία. Μετά τη μεγάλη νίκη τους εις βάρος της Γερμανίας οι Γιαπωνέζοι προχώρησαν στον καθαρισμό των αποδυτηρίων.

Θυμίζουμε ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία, οι «Σαμουράι» κέρδισαν τον θαυμασμό των φιλάθλων όταν καθάρισαν τα αποδυτήριά τους μετά την ήττα τους με 3-2 από το Βέλγιο στη φάση των «16» και άφησαν πίσω τους ένα σημείωμα που έλεγε «Ευχαριστώ» στα ρωσικά.

Οι Ιάπωνες φίλαθλοι μάζεψαν τα σκουπίδια στις εξέδρες

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα άφησαν στην άκρη τους πανηγυρισμούς και αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να συμμαζέψουν και να καθαρίσουν από τα σκουπίδια τους την κερκίδα στο γήπεδο του Κατάρ που φιλοξενούσε τον αγώνα τους με τη Γερμανία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Εμείς οι Ιάπωνες δεν αφήνουμε ποτέ σκουπίδια πίσω μας. Σεβόμαστε το μέρος. Δεν το κάνουμε για τις κάμερες», δήλωσαν δύο εξ αυτών στην κάμερα.

Ασφαλώς αξίζουν τον σεβασμό όλων, λοιπόν, όχι μόνο για τη νίκη με 2-1, αλλά και για τη στάση των φίλων τους!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!