Μουντιάλ: Απίθανος Μεξικανός οπαδός πήγε στο γήπεδο εφοδιασμένος με κιάλια που είχε κρύψει μέσα αλκοόλ αλλά δεν ξέφυγε από την ασφάλεια.

Απίθανος οπαδός του Μεξικού προσπάθησε να… σπάσει το σύστημα του Μουντιάλ. Και όχι… όποιο κι όποιο. Προσπάθησε να παρακάμψει τον κανονισμό για την κατανάλωση αλκοόλ στα γήπεδα.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και έχει γίνει ήδη viral φαίνεται ένας οπαδός που φοράει φανέλα του Μεξικού να ελέγχεται ενδελεχώς από ένα φύλακα πριν περάσει για το στάδιο και το παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας άρχισε να υποπτεύεται τον οπαδό καθώς θεώρησε αλλόκοτο το να φέρει στο γήπεδο κιάλια. Έτσι, μετά από εκτεταμμένο έλεγχο που του έγινε, άρχισε να ξεβιδώνει τους φακούς των ματιών. Και τότε ανακάλυψε ότι μέσα υπάρχει κάποιο είδους σωλήνας από τον οποίο μπορεί να πιεί το υγρό που έβαλε μέσα. Μουντιάλ

Δείτε το βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!