Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μπει σε διαδικασία πώλησης και ο Τζέιμς Αρθουρ Ράτκλιφ έχει εκφράσει ενδιαφέρον να την αγοράσει.

Ο Σερ Τζέιμς Αρθουρ Ράτκλιφ αποκάλυψε τον περασμένο μήνα πως η οικογένεια Γκλέιζερ δεν σκέφτεται να παραχωρήσει τις μετοχές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, τελικά οι εξελίξεις το φέρνουν ξανά στην πόρτα του «Ολντ Τράφορντ».

Ο Βρετανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις και της ελβετικής Λοζάνης, που ειδικεύεται σε επιχειρήσεις χημικών, είχε μιλήσει στις αρχές Οκτωβρίου για την προσπάθεια αγοράς της ομάδας. Όμως, είχε τονίσει τότε πως οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες δεν σκέφτονται να παραχωρήσουν τις μετοχές τους.

Ρεπορτάζ όμως της εφημερίδας «TIMES» υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί επιχειρηματίες θα σκεφτούν την αποχώρηση από την ομάδα του Μάντσεστερ, μόνο αν κάποιος προσφέρει ποσό 8 με 10 δισ. δολάρια για τις μετοχές τους. Η φημισμένη αγγλική ομάδα μάλιστα με χθεσινή ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος παραχώρησης μέρους ή και ολόκληρου του πακέτου των μετοχών.

Ετσι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Daily Telegraph» ο Ράτκλιφ επανέρχεται στη διεκδίκηση των μετοχών της Γιουνάιτεντ. Και, μάλιστα, προετοιμάζει νέα συνάντηση με την οικογένεια Γκλέιζερ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Αγγλος μεγιστάνας δηλώνει φανατικός οπαδός των «κόκκινων διαβόλων». Πιστεύει, δε, πως μ’ ένα ποσό περίπου στα έξι με επτά δισ. δολάρια θα μπορέσει να γίνει το νέο αφεντικό της ομάδας. Μιλάμε για πολλά λεφτά. Πάρα πολλά λεφτά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
loading...