Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε ακόμα ένα double double αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή και οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Μπουλς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του με 36 πόντους (15/25 δίποντα, 6/9 βολές, είχε 28 πόντους στο β’ μέρος), 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, αλλά και 8 λάθη σε 34 λεπτά.

Η εμφάνιση του «Greek Freak», ωστόσο, δεν ήταν αρκετή. Τα «ελάφια» δεν άντεξαν μέχρι το τέλος και «λύγισαν» από τα τρίποντα του Σικάγο, Οι «ταύροι» επικράτησαν με 118-113, υποχρεώνοντας τους Μπακς στην πέμπτη τους φετινή ήττα. Το ρεκόρ του Μιλγουόκι είναι 12-5 με 9-2 εντός και 3-3 εκτός έδρας. Γιάννης Αντετοκούνμπο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks)

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!