Η Εθνική Γαλλίας και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ απέκτησαν ακόμα ένα πρόβλημα αφού ο Λουκάς Ερναντέζ υπέστη ρήξη χιαστού.

Μόλις δώδεκα λεπτά κράτησε η παρουσία του Λούκας Ερναντέζ στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Γάλλος αμυντικός, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και όπως είναι φυσικό, θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά. Εθνική Γαλλίας

Ο έμπειρος άσος της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος καλύπτει την αριστερή πτέρυγα, τραυματίσθηκε στην προσπάθεια του να ανακόψει την επίθεση της Αυστραλίας (σ.σ. από την οποία προήλθε το γκολ των «καγκουρό») στην πρεμιέρα των «τρικολόρ» στο Μουντιάλ, που έληξε με θρίαμβο της εθνικής Γαλλίας και μάλιστα με ανατροπή (4-1).

Οπως ανακοινώθηκε από την γαλλική ομοσπονδία, ο Ερναντέζ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 13ο λεπτό από τον αδελφό του, Τεό, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετούς μήνες.

«Θα βρω άλλες λύσεις σε σχέση με τον Λούκας», είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ και πρόσθεσε: «Εάν θέλουμε να είμαστε ήσυχοι σε όλες τις θέσεις, θα πρέπει να πάρουμε 33 παίκτες! Ο Τεό είναι είναι εδώ και θα υπάρξουν άλλες εναλλακτικές λύσεις».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!