Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Τσιντώτας με την «Ένωση» να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Η συνεργασία του 29χρονου τερματοφύλακα και των «κιτρινόμαυρων» έληξε κοινή συναινέσει, μετά από 5,5 χρόνια καθώς είχε αποκτηθεί από τον Λεβαδειακό το καλοκαίρι του 2017.

Ο Τσιντώτας ήταν κομβικός την «χρυσή» περίοδο 2017-18 αφού από τους τρεις γκολκίπερ της ομάδας ήταν εκείνος με τις περισσότερες συμμετοχές (15) στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και καθοριστικό ρόλο στην ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στο Europa League.

Συνολικά είχε 89 συμμετοχές με την ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πρωτάθλημα του 2018. Συνολικά υπερασπίστηκε την «κιτρινόμαυρη» εστία σε 89 αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παναγιώτη, καλή συνέχεια στην καριέρα σου».

Παρακάτω ακολουθεί και η ανάρτηση του πρώην παίκτη της ΑΕΚ όπου ευχαριστεί την ομάδα και τον κόσμο για όσα του πρόσφεραν:

Θυμίζουμε πως έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παναγιώτη Τσιντώτα έχει εκδηλώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Παναγιώτης Τσιντώτας