Ο Λιονέλ Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 10' άνοιξε το σκορ για την Αργεντινή κόντρα στη Σαουδική Αραβία.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα πάνω του. Ειδικά μετά τη χθεσινή του δήλωση πως το Μουντιάλ του Κατάρ θα είναι και το τελευταίο του. Έτσι, ο Λιονέλ Μέσι φρόντισε με το… καλημέρα να βάλει μπροστά την Αργεντινή.

H «αλμπισελέστε» κέρδισε πέναλτι έπειτα από τράβηγμα στον Ντε Πολ, με τον 35χρονο να στήνει την μπάλα και να μην δυσκολεύεται να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Φυσικά πρέπει να αναφέρουμε πως έχουν ακυρωθεί τρία γκολ της Αργεντινής στην αναμέτρηση!

Στο 22’ ο Μέσι σκόραρε, αλλά ήταν σε αντικανονική θέση, ενώ στο 27’ το τέρμα του Λαουτάρο Μαρτίνες ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ, σε μια πραγματικά οριακή φάση.

Στο 35′ ακυρώθηκε κι άλλο τέρμα του Λαουτάρο, αλλά ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ.

Δείτε το γκολ που σημείωσε ο Λιονέλ Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!