Η Σαουδική Αραβία ανέτρεψε σε μόλις πέντε λεπτά το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ημιχρόνου και υποχρέωσε την Αργεντινή σε ήττα με το καλημέρα.

Την ήττα με 2-1 υπέστη η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι από η Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα της στο φετινό Μουντιάλ.

Η Εθνική Αργεντινής ευτύχησε να βρει δίχτυα μόλις στο 10ο λεπτό όταν ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Ωστόσο, οι Σαουδάραβες δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με σπουδαία ανατροπή πήραν την τεράστια νίκη με 2-1.

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ Μεξικού και Πολωνίας θα γίνει σήμερα στις 18:00 και από το αποτέλεσμα θα φανεί αν η παρέα του Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να… αγχωθεί λίγο παραπάνω ή όχι.

Ο Αλ Σεχρί κατάφερε να ισοφαρίσει για τους Σαουδάραβες, τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, παγώνοντας της ομάδας του Σκαλόνι.

Η Σαουδική Αραβία, όμως, δεν έμεινε εκεί. Το απόλυτο «μπαμ» ήρθε μετά από πέντε λεπτά το εκπληκτικό γκολ του Αλ Νταουσαρί το οποίο έδωσε προβάδισμα στους Σαουδάραβες, ρίχνοντας στο καναβάτσο τους πρωταθλητές Κόπα Αμέρικα.

Στη συνέχεια του αγώνα, η Αργεντινή προσπάθησε να ανασυνταχθεί προσπαθώντας διακαώς να βρει το γκολ της ισοφάρισης χωρίς αποτέλεσμα.

Αργεντινή-Σαουδική Αραβία: Οι συνθέσεις των ομάδων

Αργεντινή (Σκαλόνι, 4-3-3): Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο (59′ Λισάντρο Μαρτίνες), Οταμέντι, Ταλιαφίκο (71′ Ακούνια) – Ντε Πολ, Παρέδες (59′ Φερντάντες), Πάπου Γκόμες (59′ Άλβαρεζ) – Ντι Μαρία, Μέσι, Λαουτάρο

Στον πάγκο έμειναν οι: Αρμάνι, Ρούγι, Αλμάδα, Κορέα, Ντιμπάλα, Φόιτ, ΜακΆλιστερ, Μοντιέλ, Παλάσιος, Πετσέλα, Ροντρίγκες

Σαουδική Αραβία (Ρενάρ, 4-2-3-1): Αλ-Οβαΐς – Αμπντουλχαμίντ, Ταμπακτί, Αλ Μπολεαχί, Αλ Σαχράνι (90’+9′ Αλ Μπρεΐκ) – Κανό, Αλ Μαλκί – Αλ Σεχρί (78′ Αλ Γκανάμ), Αλ Φάραζ (45’+4′ Αλ Αμπέντ, 88′ Αλ Αμρί), Αλ Νταουσάρι – Αλ Μπουραϊκάν (89′ Ασιρί)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!