Ο Ζούλιο Σέζαρ μίλησε αποκλειστικά στο Debut.gr για τη μεγάλη νίκη που σημείωσε σαν σήμερα η ΑΕΚ επί της Μίλαν και θυμήθηκε το σπουδαίο γκολ που πέτυχε.

Ο Ζούλιο Σέζαρ έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα χρώματα της ΑΕΚ. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα γκολ που σημείωσε με την ομάδα της «Ένωσης». Ωστόσο υπάρχει ακόμα ένα που μνημονεύεται. Το γκολ απέναντι στη Μίλαν. Και αυτό σημειώθηκε σαν σήμερα (21/11).

Αυτό το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ προκάλεσε έναν πραγματικό «σεισμό». Ο κόσμος πανηγύριζε σαν υπάρχει αύριο. Ήταν η μέρα που η ΑΕΚ υπέταξε τη μεγάλη Μίλαν. Ήταν η μέρα που ο Ζούλιο Σέζαρ ντύθηκε «αυτοκράτορας» της Αθήνας.

Ο «Ιούλιος Καίσαρας της ΑΕΚ» μίλησε αποκλειστικά στο Debut.gr και θυμήθηκε το σπουδαίο γκολ απέναντι στη Μίλαν, τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια:

«Ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Πέτυχα ένα γκολ που χάρισε στην ΑΕΚ μία ιστορική νίκη που συζητιέται ακόμα. Όλοι οι παίκτες της ομάδας ήμασταν πολύ χαρούμενοι και πανηγυρίζαμε σαν τρελοί 💛🖤».

Ακόμα, κάνει μία πρόβλεψη για το αν η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, δήλωσε πως είναι όνειρό του να μπει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ενώ στέλνει και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της «Ένωσης»:

«Το όνειρό μου είναι να έρθω κάποια στιγμή στην Ελλάδα, να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και να παίξω στο νέο γήπεδο.

Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα που έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ελπίζω να τα καταφέρει ώστε να δώσει μεγάλη χαρά στον κόσμο της.

Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους φιλάθλους είναι:

ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ ΣΑΓΑΠΩ💛🖤💛🖤».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!