Ο Σαντιό Μανέ θέλησε μέσω των social media να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που έλαβε και να ευχηθεί καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του.

Ήταν ένας από τους μεγάλους άτυχους της διοργάνωσης. Ο Σαντιό Μανέ, αν και το πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή, δεν κατάφερε να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο παίκτης της Μπάγερν Μονάχου προχώρησε σε μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, όπου ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα με μηνύματά τους και επιχειρεί με τη σειρά του να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του που βρίσκονται στο Μουντιάλ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σαντιό Μανέ:

«Καλό βράδυ σε όλους, πολλοί από εσάς έχετε στείλει μηνύματα υποστήριξης μετά από τον τραυματισμό μου. Χάρη στον Θεό η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα στα μέσα της εβδομάδας πήγε καλά.

Θέλω να επωφεληθώ από την ευκαιρία που μου δίνεται για να σας ευχαριστήσω και να εκφράσω την εκτίμησή μου σε όλους εσάς. Αυτή την Δευτέρα, η αγαπημένη μας χώρα θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Είμαι σίγουρος πως τα λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν κάθε παιχνίδι ως πραγματικό τελικό και είμαι επίσης πεπεισμένος πως όλοι οι Σενεγαλέζοι θα είναι μπροστά από μία μικρή τηλεόραση για να στηρίξουν και να εμψυχώσουν την θαραλλέα εθνική μας.
Όπως όλοι οι συμπατριώτες μου, είμαι πεπεισμένος πως οι συμπαίκτες μου θα παλέψουν ως ένας άνθρωπος, όπως συνηθίζουν να κάνουν για να τιμήσουν την αγαπημένη εθνική μας ομάδα.

Ζήτω η Σενεγάλη, πάμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!