Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνεται για μία επιστροφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διατεθειμένος να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζει να είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η καταλανική Sport!

Οι σχέσεις του 37χρονου Πορτογάλος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερες. Η συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν ήταν το «κερασάκι στην τούρτα». Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» είναι αποφασισμένη να απομακρύνει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο.

Όμως τι σκέφτεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο για το μέλλον του; Σύμφωνα με την καταλανική Sport, άνθρωποι του περιβάλλοντός του πρότειναν στην Ρεάλ Μαδρίτης την επιστροφή του στην ισπανική ομάδα.

Ο Πορτογάλος σίγουρα θα ήθελε να επιστρέψει στη «Βασίλισσα». Έχουν όμως την ίδια άποψη ο Φλορεντίνο Πέρεθ και οι συνεργάτες του;

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η «τιμωρία» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς τον Κριστιάνο και στην πορεία ο Πορτογάλος θα καταστρώσει τα σχέδιά του για το μέλλον. Αν δεν το έχει κάνει ήδη…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!