Τέλος φαίνεται να έβαλε στα όσα ακολούθησαν μετά το αντισημιτικό του ποστάρισμα ο Καϊρί Ίρβινγκ, ζητώντας δημόσια συγγνώμη.

Ο γκαρντ των Μπρούκλιν Νετς, Κάιρι Ίρβινγκ, ζήτησε συγγνώμη για πρόσφατη ανάρτησή του στο Twitter, η οποία περιλάμβανε ένα σύνδεσμο της Amazon σε μια ταινία που περιείχε αντισημιτικές ιδέες και η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί πριν λίγο καιρό εκτός ομάδας. Οι Νετς κράτησαν τον 30χρονο Αμερικανό εκτός παρκέ για τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της ομάδας, αφού «αρνήθηκε να πει κατηγορηματικά ότι δεν έχει αντισημιτικές πεποιθήσεις».

Ο παίκτης δήλωσε στο τοπικό αθλητικό δίκτυο SNY ότι δεν είναι αντισημίτης και πως θέλει να δώσει «ένα μεγαλύτερο παράδειγμα». «Δεν έχω μίσος στην καρδιά μου για τον εβραϊκό λαό ή για οποιονδήποτε αναγνωρίζεται ως Εβραίος» δήλωσε το Νο 1 του ντραφτ του 2011 και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πραγματικά θέλω να επικεντρωθώ στην πληγή που προκάλεσα. Απλά θέλω να ζητήσω βαθιά συγγνώμη για όλες τις ενέργειές μου στο χρόνο που πέρασε από τότε που πρωτοανέβηκε το ποστάρισμα. Είχα πολύ χρόνο για να σκεφτώ».

Ο Κάιρι Ίρβινγκ δέχθηκε δριμεία κριτική για το συγκεκριμένο ποστάρισμα, ενώ, εκτός από την τιμωρία του από την ομάδα, η Nike διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του και ακύρωσε το λανσάρισμα του παπουτσιού “Kyrie 8”.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!