Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει της συνέχειας ενώ στόχος του είναι να έχει τον Ντανιέλ Μαντσίνι στη μίνι προετοιμασία.

Κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ενισχυθούν σε αρκετές θέσεις του ρόστερ τους. Και αυτό θέλουν να γίνει άμεσα. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της μίνι προετοιμασίας. Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει άμεσα το θέμα Μαντσίνι. Ο παίκτης του Άρη αρέσει στον Μίτσελ και θα τον ήθελε ακόμα και στην προετοιμασία. Ξέρει τι μπορεί να προσφέρει και θέλει άμεσα να ενσωματωθεί. Ο Ολυμπιακός δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση και ίσως σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Από κει και πέρα οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να ενισχυθούν στην άμυνά τους. Τόσο στα άκρα της αμυντικής γραμμής αλλά και στο κέντρο μετά τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου. Οι λύσεις που εξετάζονται είναι αρκετές.

Ο Φρέντρικ Μπιόρκαν ακούγεται αρκετά έντονα τις τελευταίες μέρες. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει τα καλύτερα για τον παίκτη και όλα είναι υπό συζήτηση.

Μία περίπτωση που έχει «παίξει» είναι εκείνη του Έντσο Ρόκο της Έλτσε, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Στη λίστα, όμως, υπάρχουν και άλλα ονόματα.

Όλα εξετάζονται με την κάθε λεπτομέρεια. Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Μίτσελ δεν θέλουν να πέσουν έξω σε όποια απόφαση κι αν πάρουν καθώς πλέον τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά.

Φυσικά, μένει να δούμε τι θα συμβεί και με τις αποχωρήσεις. Και αυτή η υπόθεση είναι το ίδιο σημαντική και επείγουσα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!