Τη δική του εξήγηση έδωσε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για όσα συνέβησαν με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τη μη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στα «παράθυρα» της FIBA και μεταξύ άλλων, πήρε θέση για τη μη συμμετοχή του Ιώαννη Παπαπέτρου με την Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς:

«Όπως γίνεται πάντα, όταν έρχονται τα προκριματικά των εθνικών ομάδων όλοι μιλούν γι’ αυτά. Πριν, κανείς δεν αναφέρεται σ’ αυτά και τώρα που πέρασαν όλοι τα ξεχνούν. Αυτό διαρκεί όσο είναι τα παιχνίδια. Λυπάμαι πολύ που έρχονται άνθρωποι που δεν έχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, όπως ότι εγώ δεν επέτρεψα στον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας. Φυσικά αυτό είναι απολύτως ψευδές. Μάλιστα, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να δει τον γιατρό του.

Από ‘κει και πέρα, είναι γνωστή η άποψή μου ότι είμαι πάντα υπερήφανος για την εθνική ομάδα και πως πάντα λέω στους παίκτες μου ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από τη συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας σου. Και δεν το λέω μόνο για τη Σερβία, αλλά για όλες τις χώρες.

Ξέρουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας συμπίπτουν με αυτά των εθνικών ομάδων και κάθε φορά νιώθουμε έκπληκτοι που συμβαίνει αυτό. Είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά όταν τελειώνει όλο αυτό, κανείς δεν νοιάζεται».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!