Ο Γουέιν Ρούνεϊ απάντησε σε όλα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξή του.

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει προκαλέσει τριγμούς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία ετοιμάζεται για «αντίποινα». Ωστόσο, ο Πορτογάλος σταρ δεν μίλησε μόνο κατά της ομάδας του. Τα πυρά πήγαν προς όλες τις κατευθύνσεις. Έτσι, τη δική του απάντηση έδωσε ο Γουέιν Ρούνεϊ σε όσα του καταλόγισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Θυμίζουμε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε για τον πρώην συμπαίκτη του:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί με κρίνει συνέχεια. Ίσως πρέπει να τον ρωτήσετε. Πριν έξι μήνες είχε έρθει στο σπίτι μου. Δεν ξέρω, ίσως κάποιοι θέλουν να είναι στα πρωτοσέλιδα. Μπορεί επειδή σταμάτησε στα 30 να το κάνει αυτό. Ή ζηλεύει επειδή είμαι πιο όμορφος από εκείνον (γέλια). Είναι άσχημο να ακούς τέτοια πράγματα από παλιούς σου συμπαίκτες».

Αναλυτικά η απάντηση του Γουέιν Ρούνεϊ:

«Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Εκείνος και ο Μέσι είναι πιθανότατα οι δύο καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών. Αυτά που είπα δεν είναι κριτική. Είπα ότι η ηλικία παίζει ρόλο σε όλους μας κάποια στιγμή. Προφανώς ο Κριστιάνο δυσκολεύεται να το διαχειριστεί αυτό. Κάποια από τα σχόλια που έκανε είναι περίεργα. Η Γιουνάιτεντ θα εξετάσει αντιμετωπίσει το θέμα και θα αναλάβει όποια δράση απαιτείται».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!