Ο Μπεν Σίμονς πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Μπλέιζερς και έδειξε πως είναι ακόμα εδώ.

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Πόρτλαντ όπου οι Νετς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Μπλέιζερς με 109-107 χάρη σε φόλοου του Ρόις Ο’Νιλ ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα.

Έτσι οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 10-5 ενώ το Μπρούκλιν βρίσκεται στο 7-9.

Εξαιρετικός ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 35 πόντους ενώ ο Ο’Νιλ έκανε triple-double με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Πολύ καλός ήταν ο Γιούτα Γουτατανάμπε με 20 πόντους (5/7 τρίποντα) ενώ ο Μπεν Σίμονς έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα των Νετς καθώς είχε 15 πόντους (6/6 δίποντα), 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπεν Σίμονς μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Αρχίζω σιγά σιγά να βρίσκω τα πατήματα μου, ένιωθα απίστευτα χθες. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση στις ικανότητες μου το ίδιο οι προπονητές μου αλλά και οι συμπαίκτες μου.

Δηλώσεις για τον Μπεν Σίμονς έκανε και ο Κέβιν Ντουράντ:

«Έπαιξε φανταστικά, είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μπεν. Ο τρόπος που «έτρεχε» την επίθεση και μοίραζε την μπάλα ήταν εξαιρετικός, ήταν πολύ ενεργός επίσης στο κομμάτι της άμυνας. Χάρη σε αυτόν επιστρέψαμε στο παιχνίδι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!