Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σπουδαία του νίκη κόντρα στον Μεντβέντεφ στο ATP Masters, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του.

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τη νίκη του επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ στο ATP Masters του Τορίνο.

Ο Έλληνας τενίστας έπαιξε εξαιρετικό τένις και πλέον με νίκη κόντρα στον Ρούμπλεφ στη τελευταία αγωνιστική του ομίλου, θα εξασφαλίσει την πρόκρισή του στα ημιτελικά.

«Ήταν πολύ κουραστικά εκεί έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κερδίσω αυτό το ματς. Ήταν σπουδαία νίκη και είμαι υπερήφανος με τον τρόπο που το αντιμετώπισα» είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και συνέχισε:

«Ένιωθα ότι τίποτα δεν είχε τελειώσει. Ακόμα και όταν σέρβιρε για το ματς, ένιωθα ότι έχω την ευκαιρία όπως και έγινε. Ήταν σπουδαίο που κατάφερα να ξαναμπώ στο ματς, ένιωσα αναγεννημένος και το τελείωσα με σπουδαίο τρόπο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!