Ο Ενγκολό Καντέ θα αποχωρήσει από την Τσέλσι με προορισμό την Ιταλία όπου δίνουν μάχη Ίντερ-Γιουβέντους για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Ενγκολό Καντέ με την Τσέλσι και ο Γάλλος δεν προτίθεται να μείνει κι άλλος κάτοικος Αγγλίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 31χρονος έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ιταλίας. Εκεί βλέπουμε πως τόσο η Ίντερ όσο και η Γιουβέντους θέλουν να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τον Γάλλο προκειμένου να συζητήσουν ένα ενδεχόμενο συνεργασίας.

Φέτος ο Καντέ έχει μετρήσει μόλις δύο συμμετοχές με την Τσέλσι, καθώς ταλαιπωρούταν με πρόβλημα τραυματισμού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ενγκολό Καντέ