Ο Λουίς Σουάρεζ βάζει πλώρη για ΗΠΑ, απορρίπτοντας στο μεταξύ πρόταση που του έγινε από τη βραζιλιάνικη Γκρέμιο.

Ο Λουίς Σουάρεζ περνά τις τελευταίες ημέρες του ως παίκτης της Νασιονάλ. Μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, πρόκειται να πάρει μεταγραφή με προορισμό, είτε τις ΗΠΑ, είτε την Ευρώπη. Λίγες ημέρες πριν οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο διάσημος άσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του 49ου πρωταθλήματος Ουρουγουάης στην ιστορία της, αφού με δύο γκολ βοήθησε στη νίκη με 4-1 στην παράταση απέναντι στη Λίβερπουλ. Σουάρεζ

Ο 35χρονος σούπερ σταρ ψάχνει για νέα ομάδα και αυτή θα είναι στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της βραζιλιανικής Γκρέμιο, Αλμπέρτο Γκουέρα:

«Μίλησα μαζί του και του ζήτησα να έρθει στην ομάδα, αλλά αρνήθηκε. Από ότι κατάλαβα έχει αποφασίσει να παίξει στις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε σχετικά ο Γκουέρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!