Ένας σεκιούριτι μπέρδεψε με εισβολέα την σύντροφο ενός παίκτη και την έδιωξε από το γήπεδο πριν της κάνει πρόταση γάμου ο καλός της.

Η πρόταση γάμου είναι αναμφίβολα κάτι εξαιρετικά προσωπικό. Δύο άνθρωποι αποφασίζουν αν θα μοιραστούν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Και γι’ αυτό, ο καθένας κάνει την συγκεκριμένη πρόταση μετά από αρκετή σκέψη και υπό συγκεκριμένες συνθήκες. σεκιούριτι

Για έναν ποδοσφαιριστή, αυτές οι συνθήκες, αν μη τι άλλο, υπάρχουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά, όμως, με κάτι τέτοιο; Πολλά. Ένας ποδοσφαιριστής της Smorgon FC από τη Λευκορωσία μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο που δείχνει τον παίκτη να ετοιμάζεται να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του, η οποία έχει μπει μόλις στο γήπεδο. Κοπέλα, την οποία μπορεί να την αναγνωρίζουν οι συμπαίκτες του εν λόγω ποδοσφαιριστή, αλλά σίγουρα δεν την αναγνώρισε ο σεκιούριτι του γηπέδου. Και όπως θα έκανε κάθε σωστός σεκιούριτι, την απώθησε προτού πλησιάσει τους παίκτες της ομάδας. 

Φυσικά, προκάλεσε την αντίδραση τόσο του παίκτη-γαμπρού όσο και των υπόλοιπων παικτών.

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του σεκιούριτι

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Εν τέλει, όμως, όπως αποδείχθηκε όλα κύλησαν κατ’ ευχήν, η κοπέλα είπε το «ναι» και αναρτήθηκε το happy end στο Instagram του παίκτη:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alena Bryk (@alllbryk)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!