Χειμαρρώδης ήταν και στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξαπέλυσε νέες βολές προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης στον Πιρς Μόργκαν, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

Για την τιμωρία των τριών αγώνων, όταν είχε φύγει από το Ολντ Τράφορντ πριν από την ολοκλήρωση ενός φιλικού αγώνα:

«Δεν νομίζω πως ο Τεν Χαγκ είχε σεβασμό προς εμένα. Νομίζω πως ήταν στρατηγική από το κλαμπ, ώστε να αντιδράσω έτσι.

Είμαι πολύ απογοητευμένους από την επικοινωνία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με κάποια ομάδα και κάποιο κλαμπ. Μετά με τιμώρησαν με τρεις αγωνιστικές ήταν ντροπή. Ο γιος μου απορούσε που δεν πήγαινα στο γήπεδο. Απολογούμαι, δεν είμαι τέλειο, έκανα ένα λάθος. Όμως η τιμωρία ήταν υπερβολική.

Για εμένα δεν με σεβάστηκαν, γι’ αυτό πήρα μία απόφαση που μετανιώνω. Απολογήθηκα στους συμπαίκτες μου, αλλά ο προπονητής δεν με σεβάστηκε. Στη συνέντευξη Τύπου έλεγε ότι θα μου μιλήσει κλπ, αλλά αυτά είναι μόνο για τα Μέσα. Εάν δεν με σέβεσαι, τότε δεν θα σε σεβαστώ.

Ένιωσα ότι προκλήθηκα από τον προπονητή, νιώθω μετανιωμένος. Δεν επιτρέπεται σ’ εμένα να μπω στον πάγο για τρία παιχνίδια. Δεν είμαι τέτοιου είδους παίκτης. Ξέρω τι μπορώ να δώσω στην ομάδα. Εγώ και οκτώ παίκτες, ανέφερε μόνο το δικό μου όνομα. Πέρσι, πολλές παίκτες έκαναν το ίδιο».

Για τον Τεν Χαγκ που δεν τον έβαλε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι:

«Δικαιολογίες, δικαιολογίες. Δεν θέλω να τον κρίνω, μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από μένα. Διάλεξε τους παίκτες που θεωρεί καλύτερους. Το σέβομαι αλλά ξέρεις, δικαιολογίες όλη την ώρα. Δεν μπορεί να υπάρχει μια δικαιολογία για τα πάντα, δεν βγαίνει λογική έτσι. Δεν θες να με βάλεις απέναντι στη Σίτι επειδή σέβεσαι την καριέρα μου αλλά θες να με βάλεις τρία λεπτά απέναντι στην Τότεναμ, δεν έχει λογική. Πιστεύω το έκανε επίτηδες. Ένιωσα προκλητική την όλη συμπεριφορά του».

Για την τιμωρία του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Ήταν στρατηγική του συλλόγου. Απογοητεύτηκα τρομερά πολύ από την επικοινωνία της Γιουνάιτεντ. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανέναν σύλλογο ή προπονητή. Με τιμωρούν για τρεις μέρες, κατά τη γνώμη μου ήταν υπερβολικό. Ήταν ντροπή. Η τιμωρία μου ήταν εξευτελιστική».

Για τους Γκλέιζερς:

«Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου δεν νοιάζονται για το κλάμπ. Όπως ξέρετε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος μάρκετινγκ. Θα βγάλουν λεφτά από το μάρκετινγκ και κατά τη γνώμη μου δεν ενδιαφέρονται για το άθλημα».

Για το αν θα είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο:

«Είναι δύσκολο να το πω τώρα, επειδή έχω το μυαλό μου στο Μουντιάλ. Θα είναι το τελευταίο μου, το πέμπτο μου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από αυτό. Οι οπαδοί θα είναι πάντα στην καρδιά μου και ελπίζω πως θα πάρουν την πλευρά μου ό,τι κι αν συμβεί, είτε φύγω, είτε μείνω. Κανείς δεν είναι τέλειος. Πάντα θα κάνω λάθη. Είναι δύσκολο να πω κάτι τώρα γιατί είμαι επικεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για τις προτάσεις που έχει δεχθεί:

«Η πρόταση των 350 εκατομμυρίων από τη Σαουδική Αραβία είναι αλήθεια. Αλλά ο Τύπος έλεγε τα σκουπίδια του, ότι κανείς δεν με θέλει που είναι κάτι εντελώς λάθος. Ήμουν χαρούμενος εδώ, είχα κίνητρο να κάνω μια σπουδαία σεζόν. Αλλά συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν πως κανένας δεν θέλει τον Κριστιάνο. Πως να μην θέλουν έναν παίκτη που πέρυσι έβαλε 32 γκολ, ακόμα και με την εθνική ομάδα».

Για το αν μπορεί να παίξει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο

«Για μένα αυτή είναι μια ηλίθια απορία. Όλοι μας μεγαλώνουμε κάθε μέρα, πρέπει να προσαρμόζεσαι. Ξέρω τις δυνάμεις μου. Παίζω ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο και σκοράρω γκολ και θα συνεχίσω να το κάνω αν είμαι ήρεμος και χαρούμενος. Αν οι άνθρωποι γύρω μου και κυρίως ο προπονητής μου, ο πρόεδρος με βοηθούν να είμαι ένας επιτυχημένος παίκτης. Όλα όσα λέγονται τους τελευταίους τρεις μήνες είναι σκουπίδια, λάθος. Είχα μερικά κλαμπ που ήθελαν να με αγοράσουν αλλά και δεν πήγα επειδή ένιωθα άνετα εδώ. Αυτή είναι η αλήθεια».

Για το αν θα φύγει από τη Γιουνάιτεντ:

«Είναι δύσκολο για μένα να πω ότι δεν θα επιστρέψω στη Γιουνάιτεντ. Θα δούμε τι θα συμβεί. Όπως είπα πριν, οι οπαδοί θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Βλέπω στον δρόμο την αγάπη , το πάθος, τον σεβασμό που έχουν για μένα. Ελπίζω να μην ξεχάσουν όσα έχω κάνει και θα συνεχίσω να κάνω. Εκτιμώ την αγάπη τους. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη, ελπίζω να σας δω σύντομα».

Για τον Λιονέλ Μέσι:

«Αν παίζαμε μαζί με τον Λιονέλ Μέσι στην ίδια ομάδα, θα πουλούσαμε πολλές φανέλες. Είναι υπέροχος παίκτης, μαγικός, κορυφαίος. Μοιραστήκαμε την ίδια σκηνή για 16 χρόνια. Δεν είμαστε φίλοι, από την άποψη ότι φίλος είναι αυτός που έρχεται σπίτι σου και μιλάτε στο τηλέφωνο, αλλά είμαστε σαν συμπαίκτες. Σέβομαι τον τρόπο που μιλά για μένα. Και η γυναίκα του με τη σύντροφό μου σέβονται η μία την άλλη, είναι από την Αργεντινή και οι δύο. Ο Μέσι είναι ένας φοβερός τύπος που κάνει φοβερά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Ο καλύτερος που έχω δει μαζί με τον Ζιντάν».

Για τη συμμετοχή της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχουμε έναν φανταστικό προπονητή, μία εξαιρετική γενιά ποδοσφαιριστών. Ανυπομονώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα είναι δύσκολο. Εάν κατακτήσουμε το Μουντιάλ, θα αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο 100%».

Ωστόσο για το πότε θέλει να αποσυρθεί ανέφερε:

«Θέλω να παίξω δύο με τρία χρόνια ακόμη. Θέλω να τελειώσω στα 40, νομίζω πως είναι μία καλή ηλικία. Δεν γνωρίζω το μέλλον. Κάποιες φορές σχεδιάζεις κάποια πράγματα στη ζωή, αλλά πότε δεν ξέρεις».

Τέλος, δήλωσε ποια ομάδα θα ήθελε να κατακτήσει τον τίτλο:

«Θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ. Αν όχι, η Άρσεναλ είναι μια ομάδα που μου αρέσει να βλέπω να παίζει. Μου αρέσει η ομάδα και ο προπονητής».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Κριστιάνο Ρονάλντο Κριστιάνο Ρονάλντο Κριστιάνο Ρονάλντο