Viral το βίντεο που δείχνει έναν 12χρονο Αλφόνσο Ντέιβις να εκφράζει τα όνειρά του για το μέλλον και την καριέρα του.

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο του Αλφόνσο Ντέιβις. Ο 12χρονος -τότε- Ντέιβις εμφανίζεται σε βίντεο στα πρώτα βήματα της καριέρας του να μιλά για τα όνειρα και τις προσδοκίες του.

Και τι όνειρα θα μπορούσε να έχει ένα 12χρονο παιδί, ερωτευμένο με το ποδόσφαιρο; Μα φυσικά να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Και αλίμονο αν ο Αλφόνσο Ντέιβις διέφερε από οποιοδήποτε άλλο 12χρονο παιδί.

Αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι όχι μόνο κατάφερε να εκπληρώσει τα όνειρά του αλλά να οδηγήσει την εθνική ομάδα του Καναδά στο Μουντιάλ. Και μάλιστα, στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ομάδας από το 1986. Όχι κι άσχημα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!