O Λιονέλ Μέσι παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Για το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του μίλησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά δεν δίστασε να αναφερθεί στη στιγμή της απόσυρσής του από τα γήπεδα.

Μία στιγμή που όσο κι αν στενοχωρεί τους φίλους και υποστηρικτές του, δεν αργεί. Το ίδιο παραδέχθηκε, άλλωστε και ο ίδιος.

«Μου αρέσει να παίζω και να το απολαμβάνω. Το μόνο πράγμα που έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι σίγουρος πως το μέλλον μου θα είναι συνδεδεμένο με το ποδόσφαιρο, αν και δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Δεν νομίζω ότι θα παίζω για πολύ ακόμη», σχολίασε ο 35χρονος Αργεντινός.

Λιονέλ Μέσι: «Μετανιώνω που δεν απόλαυσα περισσότερο το ποδόσφαιρο στην Μπαρτσελόνα με τον Γκουαρδιόλα»

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το ποδόσφαιρο που έπαιξε η Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ούτε καν ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι! Ακόμα κι αν δεν το απόλαυσε όσο θα ήθελε…

Το ποδόσφαιρο που έπαιζαν τότε οι Καταλανοί υπό τις οδηγίες του να είναι φαντασμαγορικό.

Ο Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε στη συνέντευξή του στο Movistar, απορροφημένος από την καθημερινότητα δεν απόλαυσε στον βαθμό που θα ήθελε εκείνη την εποχή.

Πιο συγκεκριμένα ο Αργεντίνος σταρ δήλωσε:

«Μετανιώνω που δεν το απόλαυσα περισσότερο. Εκείνη τη στιγμή ήμουν συγκεντρωμένος στην καθημερινότητα και δεν συνειδητοποιούσα τι γινόταν. Με τον καιρό καταλαβαίνει ότι αυτό που πετύχαμε ήταν μοναδικό».

Ακόμα μίλησε και για τη διαμάχη του με τον Λούις Ενρίκε:

«Είχα ιδιαίτερη σχέση με τον Λουίς Ενρίκε. Όταν αποφάσισε να φύγει, προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να μείνει μέχρι και την τελευταία στιγμή επειδή τα πηγαίναμε καλά. Τον Ιανουάριο του 2015 με άφησε στον πάγκο και υπήρχε μια διαμάχη, αλλά το ζήτημα λύθηκε και είχαμε φανταστική σχέση.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω πολύ έλεγχο και μετανιώνω για κάποια πράγματα που θα μπορούσα να είχα κάνει. Επειδή δεν έκανα διαλογισμό, δεν ήξερα ότι θα μπορούσα να είχα φερθεί διαφορετικά, αλλά έτσι είμαι. Πάντα έλεγα αυτό που σκέφτομαι, έκανα λάθος και θα συνεχίσω να κάνω λάθος, αλλά δεν θα αλλάξω».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!