Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε πως έχει πει στον Λιονέλ Μέσι πως θα τον νικήσει στον τελικό του Μουντιάλ, αν οι δύο ομάδες φτάσουν ως εκεί.

Φίλοι και συμπαίκτες. Όμως στα γήπεδα του Κατάρ θα είναι αντίπαλοι… Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει, με τον Νεϊμάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε να αποκαλύπτει συζητήσεις του με τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεϊμάρ:

«Προφανώς, όλοι έχουν υψηλές προσδοκίες για το Μουντιάλ και είναι, όχι αγχωμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Δεν μιλάμε πολύ για αυτό με τον Μέσι αλλά καμιά φορά συζητάμε για το ενδεχόμενο του να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον στον τελικό. Του λέω ότι θα το κατακτήσω και ότι θα τον νικήσω και γελάμε πολύ.

Το να παίζω με τον Λέο και τον Κιλιάν είναι τεράστια χαρά. Είναι δύο σπουδαίοι παίκτες, με τον Μέσι να θεωρείται εδώ και πολύ καιρό ο καλύτερος κόσμος».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο ανέφερε:

«Τα δύο Παγκόσμια Κύπελλα στα οποία αγωνίστηκα είναι ξεχωριστά για μένα, το ένα γιατί το φιλοξενούσαμε στη Βραζιλία και το άλλο επειδή ήταν το δεύτερό μου. Πιστεύω πως και αυτό που έρχεται θα είναι επίσης ξεχωριστό. Τα Μουντιάλ είναι πάντα γεμάτα εκπλήξεις, θεωρώ όμως πως τα φαβορί είναι η Αργεντινή, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Πιστεύω ότι αυτές οι χώρες και η Βραζιλία είναι κάτι παραπάνω από ικανές να φτάσουν στον τελικό».

Για τις μουντιαλικές του στιγμές ως παιδί:

«Ήταν φανταστικά το 2002. Μαζί με τον πατέρα και την οικογένειά μου είδα τη Βραζιλία να κατακτά το Μουντιάλ. Αυτή είναι η πρώτη μου ανάμνηση από τη διοργάνωση. Από το 1994 έχω δει video, θυμάμαι μερικές φοβερές στιγμές του Ρομάριο. Έχω πολλά είδωλα. Εννοείται τον Πελέ αλλά και τους Ρονάλντο, Ρομάριο, Κακά, Ροναλντίνιο. Αυτοί είναι οι αγαπημένοι μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!