Ο Κέβιν Ντουράντ δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του καθώς προχώρησε σε σκληρές δηλώσεις που θα συζητηθούν...

Οι Μπρούκλιν Νετς δεν έχουν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα στο φετινό NBA καθώς το ρεκόρ τους είναι στο 6-9. Αυτό όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα. Η υπόθεση Ίρβινγκ και οι κακές εμφανίσεις του Μπεν Σίμονς έχουν φέρει δικαιολογημένα μουρμούρα στην ομάδα του Μπρούκλιν, με τον Κέβιν Ντουράντ να ξεσπά για το άσχημα διαμορφωμένο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέβιν Ντουράντ:

«Κοιτάτε τη βασική μας πεντάδα. Σάμερ, Ο’Νίλ, Χάρις, Κλάξτον και εγώ. Με κάθε σεβασμό, αλλά τι περιμένεις από αυτό το γκρουπ; Περιμένετε να κερδίσουμε απλά επειδή εγώ αγωνίζομαι;», ήταν τα λόγια του Αμερικανού φόργουορντ.

Ο Nτουράντ σε 15 αναμετρήσεις φέτος έχει κατά μέσο όρο 30.3 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!