Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε ξανά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τρίτη φορά σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Σέρβο σε έναν μήνα.

Ούτε αυτή την φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νόβακ Τζόκοβιτς στο δεύτερο ματς του «κόκκινου γκρουπ» των ATP Finals.

Για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα ο Σέρβος νίκησε τον Έλληνα πρωταθλητή. Απόψε επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6). Έτσι, μπήκε με… το δεξί στο τουρνουά, όπως έκανε νωρίτερα στο εναρκτήριο ματς του γκρουπ ο Αντρέι Ρούμπλεφ επί του Ντανίιλ Μεντβέντεφ.

Μετά τον τελικό της Αστάνα και τον ημιτελικό του Paris Masters ο Σέρβος τενίστας νίκησε και σήμερα στο Τορίνο τον 24χρονο πρωταθλητή.  Ο Τσιτσιπάς καλείται, πλέον, στη συνέχεια να κάνει δύο νίκες αρχής γενομένης από το επόμενο ματς με τον Μεντβέντεφ. Όχι και τόσο εύκολο έργο.

Ο πρώην νο1 του κόσμου και κάτοχος 5 τίτλων στους τελικούς της ATP, έκανε το 10-2 στις αναμετρήσεις του απέναντι στον Τσιτσιπά. Η τελευταία νίκη του Έλληνα τενίστα χρονολογείται το 2019. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!