Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν έδειξε και φοβερό ενθουσιασμό όταν συναντήθηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και οι φήμες περί τσακωμού πληθαίνουν.

Ήταν αναμενόμενο. Το σίριαλ «Κριστιάνο Ρονάλντο» μόλις ξεκίνησε. Όπως και ο «πόλεμος» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως τον αποκαλούν οι Βρετανοί. Τα πρώτα… απόνερα της συνέντευξης του Πορτογάλου στον Πιρς Μόργκαν ήρθαν και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του. 

Ο Μπρούνο Φερνάντες, συμπαίκτης του στη Γιουνάιτεντ και στην Εθνική ομάδα όταν τον είδε στα αποδυτήρια δεν ενθουσιάστηκε και ιδιαίτερα. Τον απέφυγε και όταν ο Κριστιάνο του έδωσε το χέρι, ο Μπρούνο τον χαιρέτησε ίσα ίσα και μάλιστα πολύ τυπικά. 

Ήδη βρετανικά και πορτογαλικά Μέσα κάνουν λόγο για κλίμα… μπαρούτι στην Εθνική Πορτογαλίας. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι συμπατριώτες του Κριστιάνο τον επέκριναν που επέλεξε τη δεδομένη χρονική στιγμή για να μιλήσει για όλα όσα κατέθεσε στη συνέντευξή του. Θεωρούν πως το μυαλό του θα είναι στην υπόθεση αυτή και φοβούνται την σχέση του με όσους είναι συμπαίκτες του σε Γιουνάιτεντ και Εθνική. Και φυσικά, κυρίως για τον Μπρούνο Φερνάντες.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!