Ενεργός στο Twitch καθ' όλη την παρουσία της Εθνικής Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι ο Λουίς Ενρίκε όπως αποκάλυψε.

Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε ότι θα είναι ενεργός στην πλατφόρμα μετάδοσης του Twitch κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Κι αυτό, προκειμένου να «δημιουργήσει μια άμεση σχέση» με τους φιλάθλους της «ρόχα».

«Πρόθεση μου είναι να κάνω +stream+ καθ’ όλην την διάρκεια της παραμονής μας στο Κατάρ. Φθάνουμε στο Κατάρ στις 18 Νοεμβρίου τα ξημερώματα. Και ίσως ότι θα αρχίσω να δημοσιεύω βίντεο την ίδια ημέρα» αποκάλυψε, σε βίντεο που μεταδόθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας και πρόσθεσε:

«Νομίζω ότι μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον. Η ιδέα είναι να δημιουργήσουμε μια άμεση σχέση με εσάς τους φιλάθλους. Και να δημιουργήσουμε μια πιο άμεση, αφιλτράριστη, πιο αυθόρμητη, πιο φυσική επικοινωνία».

Ακολούθως ο Ενρίκε μοιράσθηκε τον σύνδεσμο του λογαριασμού του στο Twitch (luisenrique21worldcup22), που έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερους από 50.000 συνδρομητές.

Δύο από τους παίκτες της ομάδας, οι μέσοι Κόκε και Ούγκο Γκιγιαμόν, εξέφρασαν την υποστήριξη τους στην πρωτοβουλία του προπονητή τους.

«Είναι ένας διαφορετικός τρόπος επικοινωνίας, ώστε να είσαι λίγο πιο άμεσος. Σήμερα, υπάρχουν πιο προηγμένες τεχνολογίες και αυτό μου φαίνεται πολύ καλό» είπε ο Κόκε, ενώ ο Γκιγιαμόν πρόσθεσε: «Θα αρέσει στον κόσμο και είμαι σίγουρος ότι θα το υποστηρίξουν».

Η Ισπανία συμμετέχει στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στις 23 Νοεμβρίου με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, πριν αντιμετωπίσει την Γερμανία στις 27 Νοεμβρίου και την Ιαπωνία την 1η Δεκεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!