Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γύρισε τον αστράγαλό του στο ματς με τους Χοκς και όλοι στο Μιλγουόκι «πάγωσαν» προς στιγμήν.

«Πάγωσε» ο χρόνος όταν οι φίλοι των Μιλγουόκι Μπακς είδαν τον αστράγαλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο να γυρίζει. Γιάννης Αντετοκούνμπο

Οι Ατλάντα Χοκς μπορεί να κέρδισαν την αναμέτρηση, αλλά δεν θα υπήρχε μεγαλύτερη ήττα για τα «ελάφια» από έναν ενδεχόμενο τραυματισμό του Greek Freak.

Στην εν λόγω φάση, ο Αντετοκούνμπο ακολούθησε τον ΜαρΤζόν Μπότσαμπ στον αιφνιδιασμό, πάτησε στο πόδι του Τζέιλεν Τζόνσον των Ατλάντα Χοκς, γύρισε τον αστράγαλό του και έπεσε άσχημα στο παρκέ.

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν έμοιαζαν με ώρες για όσους βρέθηκαν στο Fiserv Forum. Ο αριστερός αστράγαλός του γύρισε πολύ και ο ίδιος φάνηκε να πονά πολύ. Οι αντιδράσεις στις εξέδρες τα είπαν όλα με τον Χόλιντεϊ να τραβάει τα μαλλιά του.

Να σημειωθεί πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό να χάσει τουλάχιστον το επόμενο ματς, με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Μιλγουόκι τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!