Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναφέρθηκε στην απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ ενώ έχρισε και το δικό του φαβορί.

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ για την απουσία του από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ. Η εθνική ομάδα της Νορβηγίας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ένα «εισιτήριο» για να πάρει μέρος στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τερμάτισε στην τρίτη θέση του 7ου προκριματικού ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης, πίσω από Ολλανδία και Τουρκία, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας.

«Το μεγαλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να φτάσουμε είτε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο είτε σε ένα Euro. Αυτός είναι φυσικά ο στόχος μου με την εθνική ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω ότι στο μέλλον μια μέρα θα μπορέσω να παίξω εκεί.

Ήθελα φυσικά να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα. Θα χαλαρώσω πολύ το σώμα και το μυαλό μου και μετά θα προπονηθώ.

Δεν μπορώ να πω μόνο μία ομάδα ως φαβορί. Υπάρχουν τόσες πολλές καλές ομάδες. Ωστόσο θα πω ότι Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία και Αγγλία έχουν τις περισσότερες πιθανότητες.

Σε τι θα προπονηθώ; Τίποτα το ιδιαίτερο νομίζω, πάνε πολύ καλά οι πρώτοι μου μήνες στη Μάντσεστερ Σίτι, οπότε δεν χρειάζεται να κάνω τόσες πολλές αλλαγές για να είμαι ειλικρινής. Πρόκειται να προετοιμάσω τον εαυτό μου για το επόμενο μισό της σεζόν και να είμαι έτοιμος όταν ξεκινήσει το επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!