Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφέρθηκε στην απουσία του Βασίλε Μίσιτς στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Τουρκία

Μεγάλη κουβέντα έχει σηκώσει το γεγονός πως ο Βασίλιε Μίτσιτς δεν θα αγωνιστεί στο καθοριστικό ματς της Σερβίας με την Τουρκία (14/11, 21:30) για τον Όμιλο της Εθνικής μας Ομάδας στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Θέση στο θέμα πήρε και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε πως ο σταρ των Σέρβων είχε κλείσει εισιτήριο και είχε ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του, για να ενσωματωθεί στην Εθνική του Ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σβέτισλαβ Πέσιτς:

«Δεν έχουμε κάποια αντίδραση, ούτε θέλουμε να επικεντρωθούμε σε αυτό. Θέλουμε να επικεντρωθούμε σε πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε.

Ο Μίτσιτς είχε ξεκινήσει το ταξίδι του και είχε κλείσει εισιτήριο. Είμαστε στεναχωρημένοι με αυτό το γεγονός. Όχι με αυτό που έγινε με εκείνον, αλλά με την απόφαση που πάρθηκε.

Δεν έχουμε όλες τις ακριβείς λεπτομέρειες, αλλά έχει να κάνει με την προετοιμασία της Εφές για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Αυτός είναι ο λόγος, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω».

Η Ελλάδα μπορεί με διπλό στο Βέλγιο και νίκη της Σερβίας επί της Τουρκίας να κλειδώσει από το βράδυ της Δευτέρας (14/11) την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!