Το δικό του μήνυμα για την απουσία του από το Μουντιάλ του Κατάρ έστειλε ο Σέρχιο Ράμος.

Τα συναισθήματα του για τη μη κλήση από την Εθνική Ισπανίας στο Μουντιάλ του Κατάρ εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος μέσω ανάρτησης στα social media.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σέρχιο Ράμος:

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη με τραυματισμούς και την προσαρμογή μου σε μια νέα ομάδα και πόλη. Πίεσα τον εαυτό και την ψυχή μου, επέστρεψα νιώθοντας όπως παλιά, καθοδηγούμενος από στόχους και φιλοδοξίες που ο καθένας θέτει για τον εαυτό του. Ευτυχώς φέτος νιώθω και πάλι καλά, και απολαμβάνω το ποδόσφαιρο παίζοντας για μια σπουδαία ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν σε μια υπέροχη πόλη όπως το Παρίσι. Το Παγκόσμιο Κύπελλο; Προφανώς και ήταν ένα όνειρο που ήθελα να εκπληρώσω. Θα ήταν το πέμπτο μου, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να το παρακολουθήσω από το σπίτι μου. Είναι σκληρό, αλλά ο ήλιος θα ανατείλει ξανά το πρωί. Δε θα άλλαζα τίποτα στον εαυτό μου. Ούτε την νοοτροπία μου, ούτε το πάθος μου. Ούτε την αφοσίωση και την προσήλωση μου. Να σκέφτομαι 24 ώρες την ημέρα το ποδόσφαιρο. Αυτά νιώθω και ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας… Πάμε Ισπανία».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!