Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την απόσταση στη βαθμολογία αλλά υπογράμμισε πως κανείς δεν πρέπει να ξεγράψει τον Ολυμπιακό.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την απόσταση από τον Παναθηναϊκό αλλά και την επιστροφή μετά τη διακοπή μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας αμυντικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε πως «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες, είχε και η ΑΕΚ ευκαιρίες καλές. Όταν ήταν το παιχνίδι με το μέρος μας δεν βρήκαμε δίχτυα και διαμορφώθηκε το 0-0» και πρόσθεσε:

«Δεν ανησυχώ για κάτι. Ήδη βελτιωνόμαστε. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής. Μας έχει βοηθήσει στο να βρούμε ένα πλάνο για να παίζουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Θα είμαστε καλύτεροι μετά τη διακοπή.

Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Σήμερα ήταν μία ατμόσφαιρα champions League, ελπίζω να δούμε αντίστοιχη ατμόσφαιρα και στην OPAP Arena. Βλέπεις τη βαθμολογία και λες δε γίνεται να έχουμε τέτοιο κόσμο. Μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά δεν θέλω κανείς να μας ξεγράψει γιατί στο τέλος θα είμαστε εκεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!