Ο Ντανιέλ Μαντσίνι τοποθετήθηκε δημόσια με αφορμή το ότι βρέθηκε εκτός της ομάδας του Αρη και σχολίασε πως αυτό συνέβη επειδή ζήτησε τα χρήματα που του οφείλονταν από την περασμένη περίοδο.

Θέση πήρε ο Ντανιέλ Μαντσίνι αναφορικά με τον λόγο που τον ανάγκασε να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή του Άρη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 26χρονος τοποθετήθηκε μέσω των social media, όπου και ανέφερε τη δική του άποψη γιατί βρέθηκε εκτός ομάδας και ανέφερε πως όλα αυτά συνέβησαν επειδή ζήτησε τα χρήματα που του οφείλονταν από την περασμένη σεζόν.

Παράλληλα σχολίασε πως δεν του επιτρέπεται να μεταβεί στην πατρίδα του για τα βαφτίσια του γιου του, τα οποία έχει προγραμματίσει για το ερχόμενο Σάββατο (19/11).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντανιέλ Μαντσίνι:

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα αναγκαζόμουν να απαντήσω δημόσια σε οτιδήποτε, ακόμη λιγότερο να αναγκαστώ να αντικρούσω τον σύλλογο που έφτασα πριν από 3 χρόνια και για τον οποίο πραγματικά πάλεψα στο επίπεδο της εξάντλησης από την πρώτη κιόλας μέρα που έφτασα.

Σήμερα δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο, όπως έκανα, ούτε καν να τους στηρίξω από τον πάγκο γιατί ο Σύλλογος διέταξε χθες το πρωί τον προπονητή ότι δεν μπορούσα να ταξιδέψω με την ομάδα. Τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο σύλλογος εξέφρασε ότι κανείς δεν είναι πάνω από τον Άρη και ότι ο Άρης είναι πάνω από όλα, προσπαθώντας να υποδηλώσει ότι με κάποιο τρόπο ζόριζα το χέρι του συλλόγου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι, όπως και πέρυσι, αναγκάστηκα ξανά να ειδοποιήσω τον σύλλογο επειδή δεν πλήρωσαν τον μισθό μου. Έχω αποδεχτεί θέματα που θα αναλύσω την κατάλληλη στιγμή, με μοναδικό σκοπό τη συνοδεία και τη φροντίδα του συλλόγου.

Όταν η αλήθεια είναι ότι ούτε όταν είπαν ότι θα πληρώσουν το έκαναν, αλλά για να βοηθήσω τον σύλλογο δεν παραπονέθηκα και αποδέχτηκα τους όρους τους. Την περασμένη σεζόν έπαιξα χωρίς να λάβω τον μισθό μου σχεδόν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Βλέποντας την άδεια UEFA να κινδυνεύει και για να αποφύγει την επιβολή κυρώσεων, ο σύλλογος αποφάσισε να με πληρώσει υπό τον όρο ότι θα τους βοηθήσω. Για να βοηθήσω, επέτρεψα στον Άρη να πληρώσει τον μισθό μου 2021-2022 σε πολλές δόσεις. Αλλά παρά την καλή μου πίστη, ο σύλλογος αποφάσισε να μην τιμήσει το μέρος της συμφωνίας.

Αυτόν τον Νοέμβριο, 5 μήνες μετά τη σεζόν 2022-2023, είχα ακόμη εκκρεμείς μισθούς από την περασμένη σεζόν και ο σύλλογος όχι μόνο δεν με πλήρωσε ούτε μια δεκάρα από αυτήν τη σεζόν, αλλά είπε ψέματα στους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης όταν ανακοίνωσαν την ανανέωσή μου και τη βελτίωση του μισθού μου. Το συμβόλαιό μου παραμένει το ίδιο.

Γι’ αυτό πριν από 2 εβδομάδες, ζήτησα από τον δικηγόρο μου να επικοινωνήσει με τον σύλλογο και να ζητήσει τόσο την περασμένη όσο και την τρέχουσα σεζόν εκκρεμείς μισθούς που δικαίως έβγαλα παίζοντας κάθε εβδομάδα προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Η απάντηση του συλλόγου δεν έφτασε μέχρι την Παρασκευή , την τελευταία μέρα που έπρεπε να πληρώσουν, και μόνο στις 23.30, όταν με πλήρωσαν τους νόμιμους ετήσιούς μου μισθούς, αλλά το αποφάσισαν επειδή έβαλα το κλαμπ σε προεπιλογή. Δεν θα έπαιζα άλλο.

Το πολύ το επόμενο πρωί διέταξαν τον προπονητή να μην με αφήσει να ταξιδέψω. Παρόλα αυτά κι ενώ ήξεραν ότι γιορτάζω τη βάπτιση του γιου μου το επόμενο Σάββατο στην πατρίδα μου, χθες αποφάσισαν να ακυρώσουν τις διακοπές μου και να με αναγκάσουν να προπονούμαι κατά τη διάρκεια της επόμενης ολόκληρης εβδομάδας διπλά. Θέλουν να πείσουν την Ομοσπονδία ότι το επίπεδο της αγωνιστικής μου κατάστασης δεν επαρκεί. Αλλά έχω παίξει σε κάθε παιχνίδι και ούτε μία φορά δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο.

Η τελευταία μου πρόθεση δεν είναι να προκαλέσω οποιαδήποτε ζημιά στον σύλλογο, θέλω να παίξω για τον Άρη και να κάνω περήφανη την οικογένεια της ΠΑΕ του Άρη, αλλά και να υποστηρίξω την οικογένειά μου και το νεογέννητο γιο μου. Και δεν μπορούσα να αφήσω το όνομα και τη φήμη μου να συρθεί στη λάσπη μόνο και μόνο επειδή τόλμησα να ζητήσω από τον σύλλογο να πληρώσει τους μισθούς μου σύμφωνα με τη σύμβαση εργασίας μου. Αλλά παρά το κακό που μου προκαλεί αυτή η απόφαση, και όπως κάνω από την πρώτη μέρα, θα τεθώ από αύριο στη διάθεση του συλλόγου.

Vamos ARIS».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ντανιέλ Μαντσίνι Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια. Αλήθεια.