Ο Πέτρος Μάνταλος υποστήριξε πως στην τελευταία φάση γίνεται πέναλτι που έπρεπε να δοθεί υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για την περιβόητη φάση στο τέλος με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και τη συνολική εικόνα της ΑΕΚ, μίλησε ο Πέτρος Μάνταλος.

«Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια. Ήμασταν καλύτερα καθόλη τη διάρκεια του ματς. Κάναμε το καλύτερο 45λεπτο όσο καιρό είμαι στην ΑΕΚ», είπε αρχικά ο Πέτρος Μάνταλος και πρόσθεσε για τη φάση στο τέλος:

«Είναι περίεργη φάση. Στο τέλος της φάσης υπάρχει πέναλτι από τον Πασχαλάκη. Είπα στον διαιτητή ότι η μπάλα έρχεται από τον αμυντικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι οφσάιντ. Νομίζω ότι τη βρίσκει ο αμυντικός του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι ο διαιτητής ήθελε απλά να λήξει το παιχνίδι, ήταν και η τελευταία φάση. Πολύ περίεργη φάση. Πρέπει να τη δεις και να την αναλύσεις για να καταλάβεις τι έγινε».

Τέλος, για την εικόνα της ΑΕΚ στον πρώτο γύρο, συμπλήρωσε:

«Σίγουρα υπάρχουν πολλοί παράγοντες για το ποδόσφαιρο. Το κύριο χαρακτηριστικό μας είναι η ένταση. Είναι αρκετοί παράγοντες και το γήπεδο. Στην αρχή μετά από μια κακή χρονιά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Βάσει του πρώτου γύρου είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα όχι τη διαφορά. Θα κάνουμε το ταμείο μας και στο τέλος της χρονιάς θα αξιολογηθούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!