Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε για όσα συμβαίνουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχωρώντας σε σειρά αποκαλύψεων που θα συζητηθούν.

Άστραψε και βρόντηξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε στον καλό του φίλο, Πιρς Μόργκαν, αποκαλύπτοντας πολλά κακώς κείμενα της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν δίστασε να εξαπολύσει βέλη κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τον έκαναν να αισθανεται σαν μαύρο πρόβατο και πως δεν σέβεται τον Έρικ τεν Χαγκ.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να με οδηγήσει στην έξοδο. Όχι μόνο ο προπονητής αλλά επίσης δύο-τρία άτομα γύρω από το σύλλογο. Αισθάνομαι προδομένος.

Αισθάνομαι πως κάποιοι άνθρωποι δεν με ήθελαν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όχι μόνο φέτος αλλά και την περασμένη σεζόν επίσης.

Έγινα το μαύρο πρόβατο και δεν έδειξαν την παραμικρή ενσυναίσθηση ακόμα και όταν η κόρη μου ήταν άρρωστη», σημείωσε ο Κριστιάνο και πρόσθεσε:

«Δεν έχω σεβασμό προς τον Έρικ τεν Χαγκ επειδή δεν δείχνει σεβασμό προς εμένα. Εάν δεν έχεις σεβασμό για μένα, δεν θα έχω ποτέ για σένα».

Κριστιάνο Ρονάλντο για Ράνγκνικ: «Πώς είσαι αφεντικό χωρίς να είσαι καν προπονητής;»

Από τα πυρά του Κριστιάνο δεν γλύτωσε ούτε ο Ραλφ Ράνγκνικ.

«Εάν δεν είσαι καν προπονητής, πώς μπορείς να γίνεις αφεντικό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν τον είχα ακούσει ποτέ. Το γεγονός πως ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε για τη θέση του προπονητή κάποιον που είναι τεχνικός διευθυντής, δεν προκαλεί έκπληξη μόνο σε εμένα αλλά και σε όλοκληρο τον κόσμο».

«Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο άσχημα ο Ρούνεϊ»

Τέλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Γουέιν Ρούνεϊ που μιλά συχνά με έντονο ύφος για το πρόσωπό του.

«Δεν ξέρω γιατί με κριτικάρει τόσο άσχημα, πιθανότατα επειδή τελείωσε την καριέρα του και εγώ παίζω ακόμα σε υψηλό επίπεδο. Δεν πρόκειται να πω ότι δείχνω ωραιότερος από εκείνον, που είναι αλήθεια…».

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Οι οπαδοί πρέπει να ξέρουν την αλήθεια»

Στην ίδια συνέντευξη, είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος:

«Όταν επέστρεψα στην Γιουνάιτεντ, η πρόοδος ήταν μηδέν. Από τότε που έφυγε ο Άλεξ Φέργκιουσον, δεν είδα εξέλιξη στο σύλλογο. Μηδενική πρόοδος. Τίποτα δεν είχε αλλάξει.

Ούτε καν το τζακούζι, η πισίνα, το γυμναστήριο. Ακόμα και κάποια κομμάτια της τεχνολογίας, η κουζίνα, οι σεφ, τους οποίους εκτιμώ, υπέροχοι άνθρωποι! Νόμιζα πως θα δω διαφορετικά πράγματα, όσον αφορά στην τεχνολογία και στην υποδομή.

Όταν αποφάσισα να έρθω ξανά εδώ, άκουσα την καρδιά μου. Ο Σερ Άλεξ μού είπε πως θα ήταν ανεπίτρεπτο να πάω στην Μάντσεστερ Σίτι και εγώ του απάντησα “Εντάξει αφεντικό”.

Νομίζω ότι οι φίλαθλοι θα πρέπει να μάθουν την αλήθεια. Θέλω το καλύτερο για τον σύλλογο. Για αυτό ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα εντός του συλλόγου που δεν τον βοηθούν να φτάσει το κορυφαίο επίπεδο της Σίτι, της Λίβερπουλ, ακόμα και της Άρσεναλ.

Όπως έχει πει ο Πικάσο, θα πρέπει να καταστρέψεις κάτι για να ξαναχτίσεις από την αρχή και αν αρχίσουν από μένα, για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Οι οπαδοί είναι για μένα τα πάντα. Για αυτό το λόγο δίνω τη συνέντευξη, επειδή νομίζω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ακουστώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!